WORKSHOPS & MASTERCLASSES

Masterclass in- en exterieur fotografie

Wil jij een start maken met in- en exterieur fotografie? Maak jouw vliegende start met deze 3-daagse masterclass incl. Nikon systeem Camera.

Deze masterclass is zeer geschikt voor de beginnend fotograaf. Ik zal je binnen drie dagen leren hoe je moet kijken, fotograferen en de gemaakte afbeelding kunt bewerken.

Op dag 1 starten we een ochtend met de technische uitleg van de camera. Daarna mag je een aantal dagen zelf aan de slag, om feeling te krijgen met de apparatuur. 

Zoals je op mijn instagram en/of website hebt kunnen zien fotografeer ik voornamelijk in het hogere segment. Nadat je je camera een beetje hebt leren kennen, gaan we dan ook het leukste gedeelte van de masterclass in. Op een prachtig eilandje, gelegen onder de rook van Rotterdam, leer jij jouw nieuwe Nikon systeem camera set kenen en ga je oefenen hoe je een goede compositie maakt. ’S middags gaan we, na een lekkere lunch, de gemaakte afbeeldingen samen bewerken in photoshop. 

Ik garandeer je dat je na deze twee dagen de camera begrijpt en foto’s kan bewerken. Zelf veel oefenen is van groot belang! 

Het ‘zien en kijken’ moet je uiteraard nog verder ontwikkelen, maar daar gaan we op in tijdens de laatste ochtend van de Masterclass. 

Tijdens deze ochtend gaan we afbeeldingen bekijken die je zelf hebt gemaakt en zullen we deze samen bewerken tot het gewenste eindresultaat. 

Deze masterclass wordt aan maximaal 5 mensen gelijktijdig gegeven, met datumgarantie (oftewel, ook bij 1 deelnemer gaat het gewoon door).

Inhoud masterclass:

Complete set Nikon systeem camera

3-daagse cursus: 2 x ochtend, 1 x gehele dag

Wanneer je vragen hebt dan mail me gerust!

Masterclass high end interieurfotografie

MASTERCLASS

Jaro van Meerten: Interieur en exterieur fotografie en filmproducties in het hogere segment

Jaro van Meerten is als o.a. vaste huisfotograaf van interieurmagazine The Art of Living één van de meest toonaangevende interieurfotografen van Nederland. Ook voor bewegend beeld (filmproducties) kunt u bij Jaro van Meerten terecht.